Købe Adidas Pure Boost

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by Avatar of horchis horchis 3 months, 2 weeks ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • June 6, 2019 at 3:27 am #92633
  Avatar of horchis
  horchis
  Member

  Primeknit och Boost har varit Shaq och Kobe combo för adidas nyligen, med adidas NMD och Ultra Boost som leder avgiften för Originals and Running. Adidas Pure Boost Herr/Dam Udsalg Vi väntar fortfarande på den tredje modellen för att runda ut ett trippelt hot mot adidas sneakers och Pure Boost blandar sig i det perfekta receptet av material och färger för att det ska vara lika bra som de tidigare nämnda två. Den rena uppstarten, som ses här i fem färgvägar, använder Primeknit uppers, sprutade på tre randiga överdelar, en läderbit på sidovägen och en fullängds Boost-sål. Med tanke på den positiva reaktionen på adiZero Prime Boost som släpptes tidigare kunde Pure Boost nå samma nivåer av framgång.

  En av de senaste adidaspresterande löparskorna med överklagande casual appeal, Adidas Pure Boost Udsalg, faller i en av sina renaste färgvägar än i höst. Med en blick någon fan av det klassiska “Cool Gray” färgschemat bör godkänna, har PureBoost ZG en grå mesh övre med vita accenter för ett enkelt men mycket effektivt utseende. Med den fulla längdförstärkningsdämpningen som får dig att känna att du går på fjädrande moln, den tilltalande designen och 120 prispengar, bör du definitivt vara redo att hämta ett par.

  Den kvinnliga enda Adidas Pure Boost Tilbud får en höstuppgradering med den här nya terrängutgåvan. Pure Boost X ATR har fortfarande den unika “flytande” bågen för en strumpliknande och fotkramande passform, men blir uppgraderad med en mer robust såll med extra dragkraft för off-road eller våta och hala körningar. Terrängen Pure Boost X debuterar i färgvägen du ser här, sportar en svart övre sträcknät med en speglig träkol grafik och en marmorad yttersula.

  Adidas Pure Boost Skor får knappast det erkännande som Ultra Boost gör, men modellen drar nytta av en snygg design som kombinerar designers från både adidas Y-3 och adidas Originals. Introducerades i mitten av 2014, det fullstängda Boost-dämpningssystemet förgrenades från prestanda och till livsstilskategorin och belönas nu för sina ansträngningar med en helt ny “kinesisk nyår” -färg. Den dämpade navybasen är accentuerad av en svart toecap och branding medan bara den rätta storleken av röda accenter slog igenom. En unik kinesisk-inspirerad tunga-logotyp höjer denna färgväg till en riktigt speciell utgåva.

  Om du var fan av den stilfulla och ultimata Købe Adidas Pure Boost, har vi några bra nyheter för dig idag. adidas avslöjde bara den andra iterationen av den populära livsstilslöparen, adidas Pure Boost 2. Den omdesignade Pure Boost 2 har samma pudding och responsiva fullängdslängd Boost-skumdämpning som den ursprungliga rena Boost, men sitter ovanpå en helt ny övre som presenterar en lätt, andningsbar och fotkramande stretchnät med syntetiska överlägg och mjuk och bekväm microsuede som omsluter hälen.

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.