adidas nmd r1 dame hvid

Tagged: 

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by Avatar of josephpph josephpph 3 months, 2 weeks ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • July 6, 2019 at 3:47 am #93161
  Avatar of josephpph
  josephpph
  Member


  adidas pod s3.1 white mens er fyldt med præstationsspecifikke designelementer fra adidas, herunder adaptiv mesh på den øvre, split mellemsålværktøj, støttende EVA i forfoden og boostestødning i hælen. Midfootenheden trækker derefter inspiration fra et torsionssystem.
  Den opgraderede adidas nmd r1 dame hvid bliver genindfødt som en trailesko med ny trådet gummisål og en mid-top chukka silhuet. Derudover bliver Adidas NMD C1 Trail sneakers pakket i en vandtæt nylon øvre komplet med tapede sømme. En brun læderforstærket hæl føjer til den udendørs stemning, mens turen er polstret med en fuld-længde Boost mellemsål. Den robuste iteration er bygget til at tage off-road forhold og holder dig stabil på de glatte gader i efterår og vinter.
  Denne adidas ultra boost laceless ltd triple black har en flerfarvet strikket øvre med et smedet bånd ved midterfoden for at give en understøttende pasform. En fuld-længde White Boost mellemsål oven på en sort gummi ydersål fuldender designet.
  adidas zx flux dame sort har produceret nogle af de mest genkendelige designs og silhuetter gennem årene, herunder Gazeller, Superstjerner og Samba for at nævne nogle få. Med genudgivelser af mange stilarter, der kommer ud i forskellige materialer og farver hver sæson, genopfinder Adidas hele tiden sig selv for at holde mærket i spidsen for den yderst konkurrencedygtige sneakerscene.
  https://www.oplev19.com/

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.